Strai Kjøkken

Derfor valgte vi Strai Kjøkken

ANNONSE FOR STRAI KJØKKEN

Vi valgte Strai Kjøkken

Da vi bygde huset vårt vurderte vi mange leverandører på kjøkken, men valget falt til slutt på Strai Kjøkken.

- Det som avgjorde valget for oss - var tegnetimen vi hadde hos Strai Kjøkken.

solgunn-fra-picturet

Om meg

Hei, jeg heter Solgunn og jeg er mamma, samboer og gründer. Jeg er opptatt av godt design og smarte løsninger.

Booke møte?

Her kan du booke et uforpliktende møte med Strai Kjøkken

Book møte her

Valgets kval

Det var på senhøsten 2017 at huset vårt virkelig begynte å ta form, og da kledningen var på plass - begynte det for alvor å ligne på et hjem.

Det å bygge hus samtidig som man er i innkjøringen av den mest hektiske tiden på året er ikke bare bare, men valgene må uansett tas.

- Vi måtte ta stilling til hvert eneste rom - plassering av lys, vaskeservanter, dusj og bad var bare noe av det vi måtte tenke på.

Det å velge riktige løsninger til hvert rom er en stor oppgave og det er mange hensyn som må tas underveis. Skal man velge utelukkende etter design og funksjon, eller har økonomi også noe å si på de valgene man tar?

For oss var det nok summen av disse tre hensynene som i størst grad påvirket valgene vi endte opp med å ta.

Kjøkkenøy

Kjøkkenøyen var et must for løsningen.

Booke tegnetime?

Her kan du enkelt booke tegnetime.

Book tegnetime her

Kjøkkenet

-Da vi hadde kommet så langt at vi skulle velge kjøkken, skjønte vi fort at dette var den største avgjørelsen vi skulle ta i hele byggeprosessen.

Det første trinnet i å bygge kjøkken, var å sette opp et budsjett - hvor mye kunne vi bruke på kjøkkenet, og var det noen funksjoner vi burde legge mer penger i enn andre?

Med et budsjett i hånden ble det lettere å vurdere hvilken leverandør og hva slags kjøkken vi kunne få.

- Vi visste at vi ville ha en åpen løsing og at det måtte være en kjøkkenøy, men utover det visste vi lite om hva vi skulle ha.

Ferdig kjøkken

Bildet viser det ferdige kjøkkenet.

Se flere bilder av det ferdige kjøkkenet

Tegnetime

- Vi var innom totalt 3 ulike kjøkkenleverandører og hadde tegnetime hos 2 av disse, men det var kun Strai Kjøkken som leverte på det vi ønsket oss.

Tegnetimen ble brukt til å skissere opp løsningene vi så for oss, og var et fantastisk verktøy for å visualisere hvordan kjøkkenet kunne se ut.

I løpet av tegnetimen fikk vi mange gode innspill på alternativer vi ikke engang hadde tenkt på selv, og sammen med en erfaren konsulent, fikk vi konkretisert drømmekjøkkenet i løpet av én tegnetime.

- Resultatet ble over all forventning, og sammen med en overkommelig pris var valget enkelt - vi skulle få kjøkken fra Strai i vårt nye hjem.

Booke tegnetime?

Her kan du enkelt booke tegnetime.

Book tegnetime her

Hva bør du tenke på når du skal bygge kjøkken?

1. Tenk på hva slags løsning du vil ha. Skal kjøkkenet være åpent og luftig eller adskilt fra resten av rommet? Skal det være en øy eller en halvøy, og hvor skal benkene og skapene plasseres?

2. Det er viktig å vurdere størrelsen på kjøkkenet. Hvor stor er plassen du har til rådighet, og hva slags utstyr og hvilken størrelse på apparater trenger du?

3. Hva slags stil ønsker du for kjøkkenet ditt? Skal det være moderne, tradisjonelt eller minimalistisk? Hvilke materialer og farger ønsker du å bruke?

4. Tenk på hva slags funksjoner du ønsker i kjøkkenet ditt. Ønsker du en stor oppvaskkum, ekstra benkeplass, eller et spesielt sted å oppbevare kjøkkenredskaper?

5 .Belysning er viktig for å skape en god atmosfære på kjøkkenet. Vurder hvilken type belysning du vil ha, og hvor mye lys du trenger for å arbeide trygt og effektivt på kjøkkenet.

6. Det er viktig å ha en klar forståelse av budsjettet ditt før du begynner å bygge kjøkkenet ditt. Du vil ikke ende opp med å overskride budsjettet ditt, så det er viktig å ha en god plan for kostnadene på forhånd.

7. Hvis du ikke har erfaring med å bygge kjøkken, kan det være lurt å søke profesjonell hjelp. En profesjonell designer eller entreprenør kan hjelpe deg med å lage en god plan, velge riktig utstyr og materialer, og gjennomføre byggeprosessen på en trygg og effektiv måte.

Strai Kjøkken er en heleid norsk familiebedrift med stolte tradisjoner tilbake til 1929.

Strai Kjøkken har i nyere tid investert tungt i moderne produksjonsteknologi, og leverer årlig over 4000 funksjonelle og stilrene kvalitetskjøkken.

Bedriften har 12 egeneide butikker og et veldrevet forhandlernett over hele Sør-, Øst og Vestlandet.