Frii of Norway

Supre skolesekker

ANNONSE FOR FRII OF NORWAY

Nå kan du gjøre et kupp på disse populære skolesekkene

Lett å bære, lett å bruke.

Gjør et kupp på noen av markedets råeste skolesekker og sørg for at skolestarten blir best mulig. Skolesekkene fra Frii of Norway er helt perfekt til alle små som gru-gleder seg til skolestart.

Her kan du sikre deg supre sett med skolesekk, gympose og pennal til en ekstra hyggelig pris. Med i sekken følger det også et matchende regntrekk.

skolesekker-forsteklasse-frii-of-norway

Spar over 500kr pr. sett

Gjør et kupp på populære 1-klassesett

Kjøp skolesekker her

Hva bør du tenke på når du skal kjøpe skolesekk?

Når du skal kjøpe en skolesekk, er det flere ting du bør tenke på for å finne en sekk som passer ditt barns behov.

1. Velg en sekk som er stor nok til å romme alle bøkene og skolemateriellet du trenger, men ikke så stor at den blir ubehagelig å bære. Det er også viktig å sørge for at sekken passer størrelsen til barnet.

2. Sørg for at sekken er behagelig å bære. Se etter sekker med polstrede stropper og ryggstøtte, slik at du kan bære vekten jevnt og unngå belastningsskader.

3. Kjøp en sekk av høy kvalitet som vil vare lenge. En god skolesekk bør være laget av slitesterke materialer og ha solid håndverk.

4. Velg en sekk som passer barnets personlige stil og preferanser, men ikke la utseendet være den eneste faktoren du vurderer.

5. Vurder om sekken trenger ekstra funksjoner, som for eksempel lommer for laptop, nøkler, telefon, eller drikkeflaskeholder.

6. Prisen på en sekk varierer mye, så sørg for å finne en som passer innenfor ditt budsjett.

skolesekker-forsteklasse-frii-of-norway

Lette og unike skolesekker

Stort utvalg til gutter og jenter i 4-7. klasse.

Se mer hos Frii of Norway

Av foreldre - for foreldre

Vibeke, Cecilie og Roy har selv egne barn, og vet hva en verdsetter som foreldre når produkter til barna skal velges. Alle var enige om at sekkene som fantes på markedet fra før, var veldig tunge for små rygger, og det å prøve og utvikle en lettere skolesekk ble utfordringen de begikk seg ut på. Sekken måtte allikevel inneholde viktige kriterier som kvalitet og god funksjonalitet, samt ha et nytt og innbydende design.

  • 🇳🇴 Unikt Norsk design
  • 🎒 Superlette skolesekker
  • 🧲 Smarte funksjoner
  • 🎨 Populære farger